Home

Download

Produse

Harta

Purificator de apa "Crystello"


Purificator de apa "Crystello"
Crystello - Cel mai performant sistem de purificare al apei de pe piaţă!

Descrierea produsului:

* Cel mai performant sistem de purificare al apei de pe piaţă!
* Apa rece - apa fierbinte - apa purificata! 
* Ecran tactil (touch-screen), Filru complex 3 în 1 şi 2 în 1(înlocuibile), design ergonomic, apă cu 3 temperaturi diferite de la un singur robinet (apă rece, apă la temperatura instalaţiei şi apă fierbinte până la 92°C).
* Apa rece poate fi setată la temperaturi cuprinse între 6-12 grade C, pentru un gust identic cu apa de izvor!
* Apa fierbinte poate fi setată pentru o temperatură cuprinsă între 80-92 grade C (se ştie că temperatura ideală a apei pentru prepararea unui ceai este de cca 90 grade C; astfel nu sunt distrusi anumiti compusi activi din frunzele de ceai care altfel ar fi pierduti).

Purificator de apa Crystello


Cum funcţionează "Crystelo i8"?

Aparatul se conectează direct la sursa de apă, prin robinetul aflat de obicei sub chiuveta din bucătărie. Aparatul se plasează pe blatul mobilei de bucătărie, de preferinţă aproape de chiuvetă. Una din treptele de purificare a apei este osmoza inversa, fapt care necesita conectarea unui furtun de refulare a apei impure rezultate în procesul de purificare.

display crystello

Furtunul de refulare se "impunge" in scurgerea chiuvetei. Este nevoie de un instalator pentru realizarea operatiei de instalare a aparatului.

Alături de osmoza inversă, aparatul Crystello i8 filtrează apa în alte 3 etape succesive, trecand apa printr-un filtru de carbon, un filtru de matase, si in final filtrand apa prin membrana "Ro". Acest tip de membrana este echivalent cu ceea ce in purificarea aerului este cunoscut drept "filtru Hepa". Membrana "Ro" filtrează intr-atat de bine apa, incat NASA o foloseste in misiunile spatiale pentru a recicla urina cosmonautilor in apa potabila!!!

purificator de apa crystello - bucatarie

La final, pentru bacteriile care ar fi putut trece prin toate aceste stadii de filtrare, Crystello i8 recurge la expunerea apei purificate unei lumini cu ultraviolete care are rolul de a distruge posibilii virusi sau bacterii de dimensiuni microscopice.Rezultatul final este o minunata apa potabila, cu un gust identic apei de izvor, deoarece au fost eliminate TOATE impuritatile, gusturile, mirosurile, colorantii, etc, rezultand .... apa! Apa adevarata!

crystello diagrama

Rinichii dumneavoastra vor fi mult mai putin expusi la riscul formarii de calcari (pietre) si multe alte procese din corp, ingreunate pana acum de toxine si impuritati, vor functiona mai bine. Un consum regulat de apă Crystello i8 va aduce sanatate intregii familii si va veti putea bucura mai mult de viata.
Pentru ca apa inseamna viată si o conditioneaza pe aceasta, calitatea apei pe care o bei conditioneaza calitatea vietii pe care o ai.

crystello - comparatii

900 Euro (T.V.A. inclus)

Informatii si comenzi la:

Mobil: 0771 692 404
0748 270 543

sau

Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza