Home Filtre de apa

Download

Produse

Harta

Filtre de apa pentru bucatarie si baie


Filtre de apa pentru bucatarie si baie

Filtru de apa EKOFP4-PLUS

Filtru de apa EKOFP4-PLUS 
 

   Este castigatorul medaliei de aur pentru cel mai bun produs al clasei sale la Expozitia Internationala de la Poznan. Economic si usor de instalat. Prin procesul de filtrare in patru trepte, asigura o filtrare excelenta a apei prin eliminarea elemtelor mecanice (rugina, saruri, namol)si a celor organice cum ar fi clorul si derivatele sale, pesticidele si alte substante nesanatoase.
   Pe linga cele trei cartuse filtrante (mecanice FCPS-CN20 si FCPS-CN5, cu carbon FCCBL-CN are si o membrana capilara aditionala TLCHF care elimina impuritatile mai mari de 0,02µm).
   Elimina bacteriile, ciupercile, sporii acestora precum si o parte din virusi.
   Dimensiuni: 330 mm x 370 mm x 100 mm.
   Nota: Fiecare EKOFP4-PLUS este echipat cu conectori, tubulatura, robinet si o cheie speciala pentru inlocuirea usoara a cartuselor.

   Filtre de schimb

Model

Descriere

Performanta

FCPS20-CN*

Cartus filtrant ptr. filtrele EKOFP4 - PLUS

20 microni

FCPS5-CN*

Cartus filtrant ptr. filtrele EKOFP4 - PLUS

5 microni

FCCBL-CN*

Cartus filtrant ptr. filtrele EKOFP4 - PLUS

5 microni

TLCHF

Cartus filtrant ptr. filtrele EKOFP4 - PLUS

0.02 microni

  
   Intervalul de schimb a filtrelor la 3-6 luni in functie de impuritatea apei. 

 

Filtru de apa FHCTF

Filtru de apa FHCTF 

   Popular si economic, filtrul de bucatarie "pe tejghea" cu spuma de polipropilena si carbune activ. Creste calitatea apei prin eliminarea sedimentelor, imbunatatirea gustului si eliminarea mirosului.
   Filtrele "pe tejghea" din seria FHCTF se monteaza direct la chiuveta. Pentru montarea robinetelor non-standard se folosesc adaptorii speciali FXFTP.
   Cartus filtrant FCCA-STO cartuse cu doua trepte de filtrare, una cu carbon activ precedata de un segment pe prefiltrare cu spuma de polipropilena. Segmentul STO elimina sedimentele si chimicalele.

   Nota: Durata de viata a cartusului si performantele pot varia in functie de apa filtrata si nivelul de contaminare al acesteia.

 

Filtru de apa FP-2

Filtru de apa FP-2 

   Este un sistem filtrant in doua trepte echipat cu doua cartuse filtrante, cu montare "sub tejghea".
   Prima treapta de filtrare este filtrul de sedimente FCPS, care elimina impuritatile mai mari dizolvate in apa (nisip, namol, etc.),
   Treapta a doua este un filtru bloc de carbon activ care elimina clorul si imbunatateste mirosul si gustul apei consumate.

   Not? : Fiecare sistem include un set de conectori si tubulatura, robinet si o cheie speciala pentru inlocuirea usoara a cartuselor.

   Filtre de schimb: FCPS(1,5,20,50)  si  FCCBL

 

Filtru de apa FHSH-2-C

Filtru de apa FHSH-2-C 
 

   Este un sistem filtrant pentru eliminarea clorului din apa cu care facem dus. Carcasa filtrului este un telefon dus cromat cu mai multe functii. Este usor de montat si inlocuirea cartusului nu necesita specialisti. Filtre de schimb: FHSH-2

 

Filtru anticalcar FHPRA

Filtru anticalcar FHPRA 

   Aqua Filter FHPRA este un filtru specializat ptr. protectia masinilor de spalat rufe.
   Elimina impuritatile mecanice (> 15 microni)din apa, dedurizeaza apa folosita ptr. spalat rufe(apa"moale"), protejeaza spirala de incalzire impotriva depunerilor de calcar (pastreaza randamentul energetic ridicat), prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe, reduce cantitatea de detergenti necesara pentru spalat.
   Rracorduri de intrare / iesire: 3/4".

   Filtrul trebuie schimbat la cca. 6 - 12 luni, in functie de cantitatea si duritatea apei.

 

Cartus filtrant pentru telefon dus FHSH-2-C

Cartus filtrant pentru telefon dus FHSH-2-C