Home
Bioactivatori
Solutii pentru intrtinere
Drenaje
Produsele noastre
Lista de preturi
Contact
 

Social - Tecoprest Com se implica in educatia si cresterea copiilor

 

Ce este C.S.R.-ul?
 
C.S.R., mai precis, Corporate Social Responsibility, este mecanismul prin care persoanele juridice se implica in dezvoltarea societatii si in sprijinirea persoanelor fizice. Conceptul se bazeaza pe spirit civic si, explicat pe scurt, se refera la faptul ca o firma intoarce o parte din profit catre societatea civila.
 
De ce este important ca firmele sa se implice in actiuni de tip C.S.R.?
 
Pentru ca persoanele juridice ajuta astfel in mod direct societatea civila in mijlocul careia firma se dezvolta si pentru ca din astfel de fonduri se pot desfasura o suma intreaga de programe importante pentru educatie, cultura, mediu etc.

Tecoprest & C.S.R.

Conducerea Tecoprest a inteles ca acum, mai mult ca niciodata, este esential sa sprijinim educatia tinerilor pe cat mai multe planuri. De aceea, o parte din profitul firmei este mereu dirijat catre acest scop. Sportul, disciplina si activitatile extrascolare sunt vitale pentru buna dezvoltare a oricarui tanar. De aceea, Tecoprest se implica cu precadere in dezvoltarea unui sport venit din Asia: Aikikai.

De ce Aikikai?

Pentru ca, fiind parte a artelor martiale, este un sport complex, care dezvolta o serie intreaga de aptitudini: autocontrolul, disciplina, concentrarea. Tecoprest se implica astfel intr-o zona esentiala a societatii: cresterea si educatia copiilor.

Aikido – Aikikai Pitesti

Conducerea Asociatiei Sportive AIKIDO - AIKIKAI Pitesti este asigurata de Sensei Udeanu Rafael 2 DAN Aikikai, antrenor A.N.S. - specializarea Arte Martiale.

Ce am facut, concret, pentru ei:

1. Am sprijinit deschiderea dojo-ului Aikido Aikikai Mioveni, actiune concretizata prin sponsorizare si constand in echiparea sportivilor componenti cu echipamentul specific.
2. Am sprijin deplasarea unei delegatii a A.S. Aikido-Aikikai Pitesti la Seminarul international Cluj-Napoca cu participarea extraordinara a maestrului ucrainean Igor Smighin Sensei 5 Dan Aikikai-noiembrie 2008.
3. Am sprijin organizarea si desfasurarea in bune conditii a seminarului internationalde Aikido Aikikai-Pitesti-Budeasa (Bascov) cu participarea extraordinara a maestrului italian Agostino Pagano Sensei 6 Dan Aikikai.
4. Am sprijin ptr. deplasarea unei delegatii a A.S. Akikido Aikikai Pitesti in vederea participarii la Seminarul international de Aikido desfasurat in perioada 27-29.03.2009 in localitatea Barcelona (Spania), cu participarea marelui maestru japonez Yoshimitsu Yamda Shihan 8 Dan Aikikai.
5. Am sprijinit deplasarea unei delegatii a A.S. Aikido AikikaiPitesti in vederea participarii la Seminarul National de Aikido,Sovata 10-12.04.2009, eveniment organizat de fundatia Romana de Aikido Aikikai ,organizatie recunoscuta de Aikikai-Hombu Dojo-Japonia.

 

Desigur, nu vrem sa ne oprim aici. Actiunile noastre continua, pentru ca mereu trebuie sa continue si educatia copiilor, aspect vital in procesul lor de crestere.

 


copyright © 2008 SC TECOPREST COM SRL. Toate drepturile rezervate .
Webdesign: Dezibel Media.
www.fose.ro
 
Pentru informatii despre erviciile
noastre si pentru oferta, va rugam sa folositi formularul on-line.

Click pentru detalii
Executam fose septice "LA CHEIE" la cele mai mici preturi incepand de la 4.850 Lei RON, cu vidanjare odata la 12-18 luni si montaj in doar 2-3 zile.

Efectuam la comanda lucrari in toata tara pe baza unei programari prealabile.
 
 
 
 
Incepand din 2008 Tecoprest Com se implica in educatia, dezvoltarea si cresterea copiilor >>>

Preturile sunt finale.
La noi preturile sunt negociabile si pentru buzunarul oricui.


+ detalii

CONTACT
Bucuresti / Sector 2 Str: Avrig Tel/Fax: 021 3153700
Mobil:
0722 586347 / 0766 533250
Email: [email protected]